פיענוח בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

10/01/2008 | 12:07 | מאת: שרית

שלום, מבקשת פענוח אקו לב. הנבדק הוא גבר בן 36 בריא פעיל ספורטיבית. LVEDd - 56 ED posterior wall thickness - 11 ED Interventricular septum thickness - 11 LA end diastolic diameter - 36 AO root diameter - 30 Estimated LVEF - -60 כמו כן בסיכום מופיעות ההערות הבאות: Mild dilataion of the left ventricle. Minimal mitral regurgitation. Trace tricuspid regurgitation כל השאר בגדר הנורמה. המון תודה שרית

11/01/2008 | 19:45 | מאת:

הממצאים יכולים להתאים גם לשנויים של לב של ספורטאים. זה תלוי כמובן בהקף ןעצימות הפעילות הגופנית שבעלך עושה תודה