פעימות מקדימות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

06/01/2008 | 09:56 | מאת: vardit

אני בת 34 מס' ימים אני מתעוררת באמצע הלילה מפעימות מקדימות שבאות כמעט ברצף. כשאני שוכבת זה יותר מציק שאני מתיישבת זה נרגע למרות שגם במהלך היום אני מרגישה זאת. בזמנו היה לי דבר כזה בערך כשבוע ולאחר מכן נעלם ועשיתי בירור עם הולטר ועלו על פעימות מקדימות בודדות.והרופא אמר שצריך ללמוד לחיות עם זה. זה פשוט מלחיץ זה ברגע שאתה מתעורר לשנייה אתה לא יכול להמשיך לישון, האם זה מסוכן פעימות מקדימות ברצף? כמו כן בקרוב אני רוצה לעבור ניתוח קוסמטי שדורש הרדמה של שעה, האם יש בפעימות המקדימות סיכון בהרדמה?? עליי לציין שאני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה. אודה לתשובתך.

07/01/2008 | 00:44 | מאת:

כדאי לחזור לרופא המטפל כדי לדעת מה היו הפעימות המוקדמות אז ולשקול הולטר חוזר, בעיקר לאור העובדה שאת עומדת לעבור הרדמה תודה