פרפור פרוזדורי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

05/01/2008 | 19:15 | מאת: עודד

אני סובל מפרפור פרוזדורי ואני אחרי ניתוח של תיקון מסתם שבו לא תיקנו את בעית הפירפור קראתי כעת באתרכם שאפשר לטפל בפרפור על ידי צינתור שמטפל בהולכה חשמלית בלב. האם הבנתי נכון?? אצפה לתשובה מהירה. תודה עודד

07/01/2008 | 00:09 | מאת: עודד

האם לא עונים יותר על שאלות בפורום??

07/01/2008 | 00:25 | מאת:

המענה אינן על בסיס יום יומי הטיפול בפרפור פרוזדורים ע"י אבלציה הוא אחד האפשרויות הטפוליות. יש לשקול אותו מול טיפול תרופתי. ההחלטה נעשית על בסיס פרטני וחשוב להתייעץ עם אלקטרופזיולוג לגבי סכויי ההצלחה תודה

07/01/2008 | 22:09 | מאת: עודד

תודה על התשובה משהו לא ברור לי הבנתי שהטיפול החשמלי מצליח ב90% ואף קרדיולוג לא סיפר לי על האפשרות הזו להרפא אמרת שיש את הטיפול התרופתי שאני מקבל אותו כפרוקור וקומדין אבל זה לא טיפול שיכול לרפא. הבנתי שהקומדין והבדיקות הם לכל החיים אז ברור שהטיפול דרך צינתור הוא וודאי יותר לסילוק הפרפור הפרוזדורי לכן מה עלי להבין ומה לעשות במצבי ?? תודה עודד