תוצאות אקו לב לאישתי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

02/01/2008 | 19:27 | מאת: דני

שלום רב , להלן תוצאות בדיקת אקו לב של אישתי . חדר שמאל אינו מורחב,התכווצותו הגלובלית והאיזורית תקינה. ללא הפרעה דיאסטולית. פרוזדור שמאל מורחב במידה קלה. חללי הלב הימניים תקינים. מסתמי הלב נפתחים היטב. אי ספיקה מיטרלית מינימלית . אי ספיקה טריקוספידלית מינימלית. לחץ ריאתי סיסטולי מוערך כ- 34 ממ"כ. האם יש מקום לדאגה ? תודה דני

07/01/2008 | 00:15 | מאת:

לא. סה"כ הבדיקה טובה אבל חשוב לדעת מדוע בוצעה והאם יש מחלות רקע (כמו ל"ד גבוה) כדי להתייחס ביתר פירוט תודה