פעימות מהירות ואקג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

25/12/2007 | 22:10 | מאת: עליזה

בעקבות דופק מהיר ולחץ דם גבוה הופנתי לבדיקות דם ואקג. תוצאת האקג אינה ברורה לי - אשמח לקבל חוות דעת והאם יש צורך בפנייה לקרדיולוג? קצב לב: סינוס טכיקרדיה, פעימות לדקה 117 Mild st depression on lateral leads, may be tachycardia induced but may also be a sign of hypertensive heart כמו כן כתוב בסיכום האבחנות סינוס טכקרקרדיה וגם BLOCKS ןחסמים גלי P * ICRBBB מה משמעות הדברים? קיבלתי הפניה לארגומטריה לפני שקיבלתי את תוצאות האקג. האם לדעתך יש מקום לבדיקות נוספות?

29/12/2007 | 23:14 | מאת:

כדאי להשךים את בדיקת המאמץ וכן לבצע אקו לב ומעקב אחר לחץ הדם תודה