אקו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

18/12/2007 | 11:02 | מאת: רונן

שלום עשיתי אקו לב ונאמר לי שיש לי אי ספיקה קלה (מסתם אאוטרלי) ונאמר לי לקחת אינטיביוטיקה לפני טיפולי שיניים השאלה שלי האם עלי לקחת גם אינטיביטיקה לטיפול שיננית ניקוי שיניים? במרפאת השיניים נאמר לי שעלי לקחת 4 כדורים בבת אחת של מוקסיפן 500 מ"ג זה לא הרבה זה נראה מסוכן? תודה

19/12/2007 | 00:18 | מאת:

אין צורך לקחת אנטיביוטיקה לפני טיפולי שיניים!!! כדאי להפנות את תשומת הממליצים לכך שההנחיות למתן אנטיביוטיקה השתנו לפני מספר חודשים תודה

19/12/2007 | 12:17 | מאת: רונן

שלום הומלץ לי ע"י רופאה קרדיולוגית לפני כשנה לקחת אניטביוטיקה לפני טיפולי שיניים אני אמור להיות אצל שיננית שמנקה שיניים. האם לא צריך לקחת כלום אז לפני טיפול שיניים שלא ישפיע על בעית הלב שיש לי כמו שציינתי בנ"ל הקודם? תודה