פרפור פרוזדורי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

13/12/2007 | 18:59 | מאת: נעמי

אני בת 65. לפני שבוע הייתי במיון עם פרפור פרוזדורי ראשון.יש לי מס שאלות.מאחר והזמנתי ברור במכון קרדיולוגי. לא של בית חולים, האם בטוח לעשות שם ארגומטריה. היו שאמרו לי שבגילי אין לעשות בכלל ארגומטריה ואם כבר אז בבית חולים..שאלה נוספת האם עד הבירור אני יכולה לעשות פעילות ספורטיבית כפי שעשיתי קודם.?פילאטיס עיצוב גוף צעידה וכו'? שלישית האם לאור העובדה שקרה לי פרפור משתנה הסטטוס בקשר לביטוח רפואי של נסיעה לחו,ל. כלומר חצי שנה הביטוח לא תופס? תודה מראש על המידע

17/12/2007 | 00:12 | מאת:

יש לבצע סידרת בדיקות כולל 1. אקו לב 2. בדיקת תפקודי בלוטת התריס 3. הולטר לב 4. בדיקת מאמץ - אין כל בעיה לבצעה בגילך. אין מניעה להערכתי להמשך פעילות גופנית כפי שבצעת עד היום. כדאי להמנע מפעילות ממאומצת עד גמר הבירור לגבי נסיעה - לא צריכה להיות מגבלה ביטוחית מומלץ להתיעץ עם הרופא המטפל לגבי טיפול במדללי דם (לשקול להתחיל טיפול באספירין ובהמשך להעריך לגבי טיפולים אחרים)

17/12/2007 | 16:08 | מאת: עמוס

מה הן ההשלכות לגבי התיפקוד היום יומי למי שסובל מהפרעות קצב בלב ופירפורים בלב למה הדבר יכול לגרום כשממצא זה הינו אחרי ניתוח לב פתוח ו3- צינתורים,