דקירות בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

12/12/2007 | 20:28 | מאת: מיכל

פרופ' פוקס שלום, בעלי עבר לפני 4 חודשים אוטם, שמו לו סטנט והוא מטופל בתרופות. אקו לב ובדיקות במאמץ תקינות. בחודש האחרון הוא מרגיש לפעמים במנוחה ולפעמים במאמץ סוג של כאב עמום בלב, מעין דקירה, שנמשך בערך כדקה וחולף. האם תופעה זו מוכרת לך? האם צריך בדיקות נוספות? תודה, מיכל.

13/12/2007 | 22:47 | מאת:

התחושות לא אופיינייות לתעוקה ובדיקת המאמץ תקינה כך שהחשד לבעייה באספקת הדם נמוך. כדאי לשקול ביצוע הולטר לשלול קצב לב לא סדיר הגורם לתחושות הנ"ל למרות שהתלונות לא אופייניות גם לבעייה מסוג זה תודה