דקירות בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

09/12/2007 | 17:26 | מאת: גאיה

שלום ד"ר, יש לי MVP וMR קלים , אני סובלת מדקירות חדות (ממש הרגשה של כאב חד ומפחיד ) הכאב הזה נעלם מהר מאד אבל הוא מלווה אותי כל החיים ישנן תקופות שהוא בא יותר ויש פחות פעם אמר לי קרדיולוג שזה שייך לכמות הנוזלים בגוף זה נכון? ממה זה מושפע ? תודה

12/12/2007 | 00:25 | מאת:

לאנשים עם MVP יש לעיתים מיחושים בחזה. הסיבה אינה ברורה אבל אין בכך סכנה. כדאי לשם לב האם באותו שמן יש תופעות נוספות כמו דופק לא סדיר. במידה ויש ממליץ לבצע הולטר לב (ניטור אק"ג למשך 24 שעות) תודה