הבהרה-התנצלות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

05/12/2007 | 10:15 | מאת: קוראת וכותבת

נראה מוגזם ולא מנומס להשאיר את הפורום זמן רב ללא תשובות.אני בטוחה שהרופא ודאי נמצא בחול או עסוק מאוד,אבל,צריך להיות מחליף מתאים.השואלים זכאים לתשובות . ובכלל,מילת התנצלות תתקבל בברכה.

05/12/2007 | 15:09 | מאת: מתפכח

גם אני המתנתי לתשובה וכשהתיאשתי פניתי לקרדיולוג במקום מגורי וזה הסתבר כצעד חכם מאד. ייעוץ וירטואלי הינו מצומצם מטבעו והיועץ יזהר מאד בתשובתו הרבה בריאות

05/12/2007 | 19:34 | מאת: קוראת וכותבת

נכון וחשוב לפנות אישית לקרדיולוג.אבל,הפורום קיים למתן תשובות מיידיות לשואלים שנמצאים במתח ובחרדה .אין הפורום תחליף,אבל הוא תומך ומסביר דברים כלליים, שעוזרים להתמודד.

05/12/2007 | 23:12 | מאת: התפכחתי

הם גם לא יכולים לעשות אנמנזה לפי התיאור של הפונה. אם אתה שולח לכאן את כל תוצאות הבדיקות שעשית הרי מבלי לבדוק אותך ולהתרשם מהבדיקה הפרונטלית הם יהססו באם לתת דיאגנוזה. הרבה בריאות ונחת

06/12/2007 | 12:40 | מאת: רונן

כולכם צודקים אבל גם בקשר לתשובות הקצרות והזהירות, את האמת שפרופ' פוקס כן עונה לשאלות את זה קורה פעם בשבוע או ב - 10 ימים וזה בחינם, ואם למישהו זה לא נאה אז שלא יקנה.

06/12/2007 | 17:11 | מאת: קוראת וכותבת

זו לא שאלה של מתאים או לא.כולם רוצים לשמוע את דעת הרופא,אבל לאור הזמן שחלף מאז שהופיע כאן יש צורך בהבהרה שהוא עסוק מאוד ואינו יכול לענות.זה מקובל בכל הפורומים .