לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

30/11/2007 | 19:13 | מאת: ד.

אני סובלת מיתר לחץ דם שנים רבות.עברתי שני אוטמים וכמה צינתורים עם 3 סטנטים. לפני 10 שנים עברתי ניתוח פיאוכרומוציטומה ולא הוטב מצב הלחץ דם. למרות ארסנל תרופות גדול,קשה להשתלט על לחץ הדם הסיסטולי שמגיע לערכים של 250. מה הסיבה שהלחץ הסיסטולי כל כך גבוה,ואיך אפשר לפתור בעיה זו? אני חוששת מסטרוק. תודה.

11/12/2007 | 23:51 | מאת:

חשוב קודם לשנוי טיפול לשלול שאין חזרה של הפיאוכרומוציטומה, שלא היתה רקמה גם באדרנל השני או מחוץ לאדרנל ושאין הפרעות אנדוקריניות אחרות תודה