אני מודאגת מהבדיקות של אבי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

29/11/2007 | 14:04 | מאת: ליאורה

שלום אבי בן 61 סובל כבר עשרים שנה מהפרעות קצה ומקבל נורמיטן 75 ואספירין 325 מאחר והיו לו שתי הפרעות קצב מהירות מאד נשלח לבצע בדיקת הולטר והנה התוצאות הקצב הבסיסי -סינוס .מהירות מינימלית 47 לדקה מהירות מקסימלית 96 לדקה מהירות ממוצעת 65 לדקה הבדירה נמשכה משעה 12.00 עד שעה 11.00 למחרת הפרעות קצב חדריותvpc's ---------------------------------------- נצפו 139 הפרעות כנ"ל ממספר מוקדים במשך הבדיקה בפיזור הומוגני ביממה הפרעות קצב על חדריות APC'S ---------------------------------------------- נצפו 59 במשך הבדיקה בפיזור הומוגני ביממה נצפו זוגות APC'S . נצפו 4 קטעי P.A. T 3 פעימות על חדריות עוקבות במהירות עד 139 בדקה הפרעות הולכה ------------------------ נצפה חסם עלייתי מדרגה ראשונה מרווחPR= עד 0.28 שניות תבנית QRS מעט רחבה שינויים משמעותיים בקטע ST -לא נצפו ----------------------------------------------

11/12/2007 | 23:32 | מאת:

הבדיקה סה"כ מלמדת על כך שאין הפרעות קצב וקצב הלב תחת הטיפול אותו הוא מקבל תקין. הקצב האיטי בלילה והארכת מקטע PR משניים לטיפול בנורמיטן ואינם משמעותיים קליניים ממליץ להמשיך באותו טיפול ןלהיות במעקב רופא מטפל