דיאליזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

21/11/2007 | 02:57 | מאת: אלון

שלום לכם. אביו של חבר שלי הינו זקוק לדיאליזה שלוש פעמים בשבוע. למען האמת - אני לא יודע על זה כלום. האם עצם היותו צריך דיאליזה שלוש פעמים בשבוע אומר משהו לגבי הזמן שנשאר לו לחיות? אני לא יודע בכלל פרטים למה הוא זקוק לזה אני מעריך שיש יותר מסיבה אחת, אני אפילו לא יודע את גילו. פשוט דואג... (אני מקווה שזה בכלל הפורום המתאים לשאול את השאלה הזו, הגעתי לפה דרך חיפוש, לא ידעתי איפה לשאול). תודה רבה, אלון.

21/11/2007 | 22:38 | מאת:

הטיפול הרגיל בדיאליזה הוא X3 בשבוע כדאי לפנות לפורום של מחלות כליה תודה