שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

15/11/2007 | 16:35 | מאת: סימה

שלום אני בת 40ואף פעם לא היו לי בעיות לב .רק כולסטרול גבוה .לפני שבוע הרגשתי באופן פתאומי את הלב דופק חזק זה נימשך כמה דקות ו זה נעלם באופן פיתאומי כמו שהיתחיל באופן פיתאומי.זה קרה עוד פעמיים וניגמר .דיברתי עם הרופא שלי הוא אמר בגלל שאני לחוצה.אבל מה שמדאיג אותי שלפעמים אני מרגישה כמו רעש של זרם מאוד חלש בלב.א,ק,ג שעשיתי היה תקין והרופא משפחה בדק אותי ושמע את הלב עם המכשיר ואמר שהכל בסדר.רציתי לדעת עם כדאי לעשות עוד בדיקות ?ומה זה הרעש הזה כיזה מאוד מדאיג אותי.בתודה סימה

17/11/2007 | 22:54 | מאת: סימה

יש לי גם תחושת לחץ בגב עליון ובחזה שעם אופטלגין עובר.

21/11/2007 | 22:20 | מאת:

לא ברור לי מהי ההרגשה של רעש. האם מדובר בדופק לא סדיר והרגשץ פלפליטציות? במידה וכן מןמלץ לבצע הולטר לב תודה