תסמונת דקוסטה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

11/11/2007 | 13:52 | מאת: שושנה

שלום רב. לאחרונה לאחר מעקב ממושך של קרדיולוג עקב בעיות של דופק מהיר שאחריו גם ירידה בדופק ל-59 בדקה כאשר אני רגילה לדופק גבוה והתחושות הן של פרפורים בבית החזה הרופא אמר לי שיש לי תסמונת דקוסטה ולא מצאתי באף אנציקלופדיה הפירוש למילה זו . אנא עזרתך בפענוח והאם נגזר עלי לחיות (אם בכלל) עם תחושה מציקה זו. תודה רבה.

21/11/2007 | 21:23 | מאת:

איני מכיר תסמונת כזו, אני מציע להוועץ שוב עם הרופא שלך ולבקש פרטים. יתכן גם שהשם של הבעיה לא הובן כראוי תודה