פענוח תוצאות בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

11/11/2007 | 13:26 | מאת: אביטל

רופא יקר. אני בת 54 בצעתי בדיקת הולטר עקב תחושות לא נעימות בבית החזה, בנוסף לסינוס טקיקרדיה ממנו אני סובלת ואשר שום תרופה לא מתאימה לי כולן גורמות לי לתחושת פרפור להלן התוצאות : משך בדיקה 22 שעות, קצב בסיסי: סינוס שנע בין 59-ל126 פעימות לדקה (ממוצע 81) הפרעות קצב על חדריות:APBS בודדים-2, הפרעות קצב חדריות :VPB בודד. DROPPED BEAT-1. בדיקת מאמץ תקינה . אקו להוציא צניחה קלה של המסתם הכל תקין. אנא המלצתך אני חסרת אונים.

21/11/2007 | 21:22 | מאת:

ההולטר תקין. כללית, סינוס טכיקרדיה היא תגובה טבעית של הגוף למצבים שונים כולל מאמץ, חום, זיהום, התרגשות וכו...כמו כן, הנ"ל יכול להיות בטוי גם ליתר פעילות של בלוטת התריס. מכאן שיש לחפש סיבה לקיום סינוס טכיקרדיה ולטפל בה. תודה