ל"ד ריאתי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

10/11/2007 | 16:55 | מאת: מיכל

פרופ' פוקס שלום, מהם הגבולות של לחץ דם ריאתי ומה אפשר לעשות כדי לשפר תוצאות? תודה על עזרתך, מיכל

11/11/2007 | 20:23 | מאת:

ל"ד ריאתי ממןצי במנוחה מעל 25 ממ"כ או מעל 30 ממ"כ במאמץ נחשב מוגבר. שיפור ביתר ל"ד ריאתי תלוי בגורם. אם הבעי היא בתפקוד הלב ניתן לטפל בבעיה הראשוני. אם הבעיה היא ראשונית של כלי הדם בריאות ניתן לתת תרופות. חשוב לדעת גם מה החומרה, האם יש הרגשה לא טובה וכו... תודה

11/11/2007 | 20:24 | מאת:

ל"ד ריאתי ממןצי במנוחה מעל 25 ממ"כ או מעל 30 ממ"כ במאמץ נחשב מוגבר. שיפור ביתר ל"ד ריאתי תלוי בגורם. אם הבעי היא בתפקוד הלב ניתן לטפל בבעיה הראשוני. אם הבעיה היא ראשונית של כלי הדם בריאות ניתן לתת תרופות. חשוב לדעת גם מה החומרה, האם יש הרגשה לא טובה וכו... תודה