נורמיטן + אומגה 3

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

03/11/2007 | 09:51 | מאת: לוי

שלום . אשמח לקבל את דעתך . עברתי אוטם לפני כשנתיים (אני בן 55 ) ומאז אני מקבל נורמיטן 12.5 מ"ג , שמתי לב שבדיקת הסוכר שלי עולה בבדיקה האחרונה הגיעה ל: 101-102 מ"ג כאשר התחום המכסימלי הוא 100 מ"ג , בבדיקת A1C התקבל 5.9 כאשר המכסימום 5.7 % , האם העלייה היא בגלל הנורמיטן ? האם לדעתך יש לי סוכר שמסכן אותי ? האם לדעתך עלי לקבל טיפול תרופתי מעבר לדיאטה ולספורט שאני עושה . שאלה אחרונה , האם הנך ממליץ לקחת אומגה 3 ואם כן באיזה מינון ושל איזו חברה (אני אוכל 3 פעמים בשבוע גדים). תודה

04/11/2007 | 00:18 | מאת:

כדאי לשקול ביצוע העמסת סוכר. לנורמיטן לאיר אוטם שריר בלה יש תפקיד מגן. כדאי, באם אינך נוטל, לקחת אספירין באופן קבוע. באם אתה אוכל דגים באופן קבוע ס3 בשבוע התוספת של אומגה שלוש יהיה מאוד קטן, אם בכלל תודה