התקף לב.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

29/10/2007 | 16:00 | מאת: שחר

שלום, שמי שחר ואני תלמידה בת 13 בכיתה ח' בחטיבת הביניים. בשיעורי ביולוגיה בבית הספר עלי להכין עבודה בנושא מערכת הדם. הייתי צריכה לבחור במקרה אחד מתוך חמישה של מחלה כלשהי. ה"מחלה" שבחרתי היא התקף לב. שאלתי היא: האם יש סימנים שמעידים על כך שיתכן ויקרה לאותו אדם התקף לב בעתיד? אשמח לקבל תגובה על כך. תודה מראש, שחר.

03/11/2007 | 23:59 | מאת:

יש גורמי סיכון שכאשר אדם סובל מהם הסכוי להתקף לב בעציד גבוהה משמעותית מאילו שאין להם גורמים אילו (למשל לחץ דם גבוה, רמות כולסטרול גבוהות, עישון וסכרת) בנוסף - אדם הסובל מתעוקת לב לא יציבה נמצא בסיכון גבוה יותר לפתח התקף לב ולכן אנשים אילו מאושפזים ומקבלים טיפןל מתאים תודה