RBB

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

09/10/2003 | 13:02 | מאת: Moshe Oren

לאחר תחושת הרדמות קלה ברגליים הופניתי למיון ושם אובחן אצלי RBB מ- V1 ל V3 . יצויין כי התאמנתי די מסיסבי בחדר כושר והפסקתי נכון להיום כשאני מנסה לחזור ולהתאמן, מורגשות אצלי דפיקות הלב כמעין תהודה. ולשאלתי מה המושג RBB מסתיר בתוכו. (יצויין עוד כי הבדיקות לב במאמץ, אקו לב, הולטר נמצאו תקינות) בתודה מראש. משה

29/10/2003 | 10:33 | מאת:

אני מניח שאתה מתכוון ל- RBBB. הופעת RBBB יכולה להיות במסגרת הנורמה (בלי מחלה כלשהי). יתרה מזו פעילות במכון כושר יפה מאוד לבריאותך אך לא תשנה את הופעת RBBB.