צנתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

13/09/2007 | 23:38 | מאת: בני צוייג

אני חולה סכרת לפני 7 שנים עברתי נתוח מעקפים בעבר עברתי צנתור בסטנט רגיל ולאר מכן צנתור נוסף באותו מקום משום שהסטנט נסתם איזה סטנט עלי להשתמש אם אזדקק לצנתור נוסף?

21/09/2007 | 12:10 | מאת:

ההחלטה היא לגופו של ענין ותלויה בסוג ומיקום ההצרות, אורכה וקןטר העורק. כמו כן יש לקחת בחשבון שהשתלת תומך עם תרופה מחייבת ברוב המקרים טיפול בפלביקס בנוסף לאספירין לשנה. חשוב לכן לוודא שאין נטיה לדמם או צורך עתידי בטווח של שנה לעבור ניתוחים.פרוצדורות לא לבביות שיחייבו הפסקת אספירין ןפלביקס