% לא תקין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

10/09/2007 | 12:54 | מאת: יעקב

ד"ר שלום לפני חודשים עקב כולסטרול רע גבולי גבוהה 150 התחלתי לשתות סימבססטין 10 מ"ג אני בן 40 בריא לאחר חודש וחצי הייתה ירידה משמעותית ל88 הרע . אם כי הייתה בעייה בcreatine kinase 110 ck-mb 7.7 ck-mb% 7% הרופא אמר שיש להמשיך לראות לאן מתפתח האחוז בכל אופן היום קיבלתי תוצאות להלן 127- creatine kinase ck-mb 13.9 ck-mb% 11% אני בלחץ מה עושים? האם להפסיק האם להחליף או אין קשר יש לציין כי עשיתי בדיקת usלפני ארבעה Aוהיא יצאה תקיה תודה

21/09/2007 | 12:03 | מאת:

עליה קלה ב CK תחת שמוש בסימוביל אינה נדירה. העליה אצלך היא קלה מאוד ואינה מצריכה הפסקה של הטיפול תודה