פעימה חסרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

08/09/2007 | 21:46 | מאת: יהודה כהן

שלום רב. אני בן 56 ואני מרגיש פעם בשבועיים פעימה חסרה -לפעמים הפעימה החסרה יכולה להופיע כל 5 פעימות סדירות.ביצעתי אקו לב וכן מבחן מאמץ היו תקינים הרופא אמר לי שהפעימה החסרה זה מהפרוזדור של הלב וזה מאוד מאוד מפריע לי כאשר זה מופיע מה כבודו יכול לעזור לי בנדון . יש לציין כי בעת שזה קורה אז אני לוקח 2 כדורים של 10 מג כל אחד של דרלין כדור זה עוזר להסדיר את הקצב של הלב .תודה

21/09/2007 | 12:01 | מאת:

כדאי לבצע הולטר לב להעריך את (בדיקת דם ל TSH). סוג וחומרת הפרעת הקצב. במקביל כדאי לבצע בדיקה של תפקודי בלוטת התריס. בכל מקרה, באם דרלין עוזר כדאי לשקול לקחת אותה קבוע ולא רק שיש פעימות מוקדמות. תודה