שאלה חשובה בקשר לsvt

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

06/09/2007 | 00:24 | מאת: דודו

אז ככה בגיל 16 ו17 עברתי שני צינתורים שניהם בכדי לסדר בעייה שהיתה לי ותסלחו לי על המינוח כי אני לא בטוח אז אני יסביר כמו שהסבירו לי בתור ילד.. נולדתי עם מערכת חשמל כפולה בלב ועשו לי אבילציה על מנת לצרוב אחת וכך לסדר את הבעייה.. כתוצאה מכך שנולדתי עם שני מערכות חשמל היו לי התקפים של הפרעות קצב שגרמו לדפיקות לב נורא מהירות.. עכשיו אחרי ההקדמה הארוכה השאלה.. בשבוע האחרון שוב איני מרגיש טוב ושוב חזרו לי הדפיקות לב אמנם הרבה פחות מהירות אבל נורא חזקות ממש אני מרגיש בומים.. זה קורה לי בד"כ אחרי האוכל.. ונגרר בתחושות כלליות לא טובות למשך כל השבוע מאז שזה התחיל השאלה שלי האם יכול להיות שחזר לי מה שהיה? האם זה לא נצרב וזהו? יש אפשרות שזה צומח מחדש??? סליחה על האורך הרגשתי צורך לפרט שיהיה ברור.. תודה מראש

06/09/2007 | 11:54 | מאת: דודו

יש לציין שיש לי בעיה נוספת בלב שבמסתם הותיני שלי העלה הכלילי הימני קטן ולכן הפתיחה שלו היא כשל מסתם דו עלי..ובבדיקת אקו הודגמה אי ספיקה אאורטלית קלה בעלת סילון מרכזי מיטראלית מזערית וטריקוספידלית טריויאלית עם מפל לחצים בן 18 ממ"כ על פני המסתם...

12/09/2007 | 14:08 | מאת:

חזרה אחרי אבלציה אינה שכיחה אבל אפשרית. כדאי לבצע הולטר לב או\ו לנסות לבצע אק"ג בזמן אירוע על מנת לאבחן את הבעיה תודה