תוצאות אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

02/09/2007 | 14:16 | מאת: ריבי

שלום רב אבי(80) קיבל תוצאות אקו לב ועד לתור אצל הקרדיולוג אני מעוניינת לדעת האם עליו לנקוט באיזו התנהגות זהירה, היות וכל מאמץ פיזי( הליכה קצרה) מכאיב לו מאוד , האם עליו להמנע ממשהו? בבדיקה רשום: Mitral Regurgitation Moderate Left Atrial Enlargement Mild Moderate Left Ventricular Hypertrophy לחץ ריאתי גבולי ע"פ הגיל.אי ספיקה מיטרלית בינונית בתודה מראש

12/09/2007 | 13:52 | מאת:

תוצאות הבדיקה מלמדות על צורך בטיפול תרופתי בלבד. הממצאים מלמדים על דליפה בינונית של מסתם ועל התעבות שריר הלב. הנ"ל יכול לגרום לקוצר נשימה במאמץ אבל לא לכאבים. במידה וסבול מתעוקת לב יש לבצע בדיקות מתאימות של מידת זרימת הדם ללב ולשלול אפשרות של הצרות\חסימה באחד או יותר מעורקי הלב. יש להמנע ממאמצים הגורמים לכאבים בחזה תודה