מחלות לב בקרב נשים - בעקבות כתבה בידיעות אחרונות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

02/09/2007 | 12:39 | מאת: מרים

שלום. הבוקר קראתי בידיעות אחרונות כתבה על מחלות לב בקרב נשים, וכבר יותר משעתיים שאני לא מצליחה לתפקד. ה ופעתי מאוד לשמוע שמחלות לב הן גורם המוות המרכזי אצל נשים, אפילו יותר ממחלות הסרטן. לפי מה שנכתב בכתבה, אני כנראה נמצאת בקבוצת סיכון. אני מבינה מה לעשות על מנת לצמצם את גורמי הסיכון אבל האם יש משהו נוסף שכדאי שאעשה. אני שוקלת לפנות לאחת מהחברות של הרפואה הדחופה מרחוק. האם זה יעיל? האם זה הכרחי? תודה רבה מראש

02/09/2007 | 20:56 | מאת:

כדאי לפנות ליעוץ מסודר על מנת לבצע הערכה של מידת הסיכון, המלצות לגבי טיפול בגורמי הסיכון וכן הרגעה מקריאת הכתבה. סה"כ הטיפול הניעתי יעיל, ואם הכתבה תגרום לך לשנות אורחות חיים הרי יש בכך רווח גדול תודה

03/09/2007 | 18:09 | מאת: שמואל

מרים שלום. האם את מתכוונת לחברות העוסקות בתחום הטלרפואה??? אם כן, דעי לך שיש הרבה מאוד חברות כאלה בשוק. חלקן מצוינות חלקן ההיפך המוחלט. לפני 5 שנים עשיתי מנוי לאחת מהחברות האלה, לאחר שגיליתי שאני נמצא בקבוצת סיכון למחלות לב. הדבר החשוב ביותר שקיבלתי מהמנוי הזה הוא שקט נפשי וביטחון שאם יקרה משהו, יש מי שמטפל בי. מאז ועד היום, הלב דופק כמו שעון. מדי פעם אני מבצע בעצמי בדיקת א.ק.ג. פשוטה בבית, על מנת לוודא שהדופק המהיר אינו סימן שאני לוקה בהתקף לב. בגילי, כבר אי אפשר לדעת מקווה שעזרתי