מומחה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

30/08/2007 | 19:10 | מאת: עירית

שלום. אני מחפשת מומחה למחלה שיש לי: דלקת קרום הלב / נוזלים בקרום הלב. האם תוכל להמליץ לי על מומחה ? תודה

02/09/2007 | 18:28 | מאת: רביב

עליך לטפל בהקדם האפשרי בבעיה. אני "נפלתי" על קארדיולוג זוטר בבית חולים שמשך ומשך אותי עד שהסתבכתי כך שנאלצי לעבור כעבור 3 חודשים פתיחת חזה וקילוף פריקארד [קרום הלב-ניקור נוזלים ו"חלון" לא עזרו] הגעתי למצב של טאמפונדה=סיכון חיים. המקרה היה לפני כ 10 שנים ופורסם בעתונות הרפואית בגלל משפט על רשלנות רפואית שבו "זכיתי" בסכום של 7 ספרות. כמובן שההייתי מוותר על כל התענוג הזה. בקיצור....מציע לך ללכת לקארדיולוג בכיר עם ניסיון ולא לצעירים הפלצנים שמסתובבים במסדרונות חדרי המיון והמחלקות הפנימיות.

05/09/2007 | 18:15 | מאת: עירית

תודה . תוכל להמליץ על מומחה טוב. תודה

02/09/2007 | 20:44 | מאת:

דלקת קרום הלב מטופלת ע"י כל הקרדילוגים המומחים. כדאי לפנות לקרדיולוג מומחה לאחר בדיקת אקו לב עדכנית.