טיפול בחוסמי ביטא

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

29/08/2007 | 08:41 | מאת: רחל

שלום רב, בבדיקת אקו לב נמצא אצל נערה בת 14 הרחבה של כפתור ההאורטה עד 3.8 ס"מ (שורש 3 ס"מ ללא הרחבה). כל שאר ממצאי הבדיקה היו תקינים. האם כדאי לבצע עוד בדיקה כלשהיא לפני שמתחילים בטיפול תרופתי? נ.ב. ביעוץ הגנטי (מרפאת מ.ג.ן בבי"ח וולפסון) משערים שלנערה יש Ehlers Danlos. לתשובתך אודה.

29/08/2007 | 23:09 | מאת:

ניתן לבצע CT על מנת לאשר את תוצאות האקו. מעקב ניתן לבצע ע"י אקו על מנת לחסוך קרינה וכן להעריך גם תפקוד של מסתמי הלב תודה