מיפוי לב חוזר.............

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

26/08/2007 | 14:04 | מאת: יובל

1.לפני כשנה עברתי מיפוי לב והתגלו חסימות חמורות ב 2 עורקים. 2.מיד הופנתי למיון ובוצע לי צינתור שבו הותקנו 3 תומכנים [ללא ציפוי תרופתי]כולם על עורק אחד,בשני לא טיפלו. 3.כ שלושה חודשים לאחר מכן,עברתי מיפוי חוזר לצורך בדיקת התיפקוד ונימסר לי שיש שיפור משמעותי מהמיפוי לפני הצינתור ולא ניראת חסימה נירשם:"ללא אסכמיה משמעותית בניגוד למיפוי קודם" 4.שאלה:באם אני מרגיש טוב,פעיל,הולך 3 פעמים בשבוע כעבור כמה זמן מהמיפוי השני כדאי\רצוי לחזור על הבדיקה?

29/08/2007 | 22:50 | מאת:

עקב חשיפה לקרינה כדאי להמנע כעת מביצוע מפוי לב ולבצע פעם בשנה בדיקה של אקו במאמץ שהיא שווה בעילות לגלות בעיות באספקת דם ללב וכן במיקום הבעיה. במקרה שלך יש חשיבות למיקום הבעיה ולכן הבדיקה הנ"ל עדיפה על מבחן מאמץ רגיל תודה

02/09/2007 | 18:15 | מאת: יובל