בדיקת מאמץ המשך פרוט איזה חדר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

09/10/2003 | 12:43 | מאת: עופר לב

שלום רב לכבודו בקשת שאתן פרוט איפוא הבעיה הבעיה היא בחדר ימין ושני העלים לא סוגרים הבעיה לפי האבחון היא בינונית. אשמח שתשיב לי לגבי בדיקת המאמץ. כמו שאמרתי אני שומר על תזונה בריאה וכמו כן הולך כל יום כ שעה. בבדיקת מאמץ בקושי התאמצתי אך לעומת זאת מדרגות בודדות עושות לי בעיה וכמו כן מאמץ של בינו לבינה אם אתה יורד לסוף דעתי. תודה על זמנך היקר. בתודה מראש עופר לב

28/10/2003 | 09:06 | מאת:

שלום לך, חזור בבקשה על השאלה במלואה על מנת שאוכל להשיב לך כראוי. תודה