פרופילקטי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

08/08/2007 | 17:19 | מאת: גאיה

שלום פרפ', אני אמורה לעבור בדיקת קולנוסקופיה ,ברקע יש לי MVP וMR שניהם MAILD. הרופאה רשמה לי לקחת יום לפני בדיקה גרם וחצי מוקספין (3 כדורים של 500מ"ג) למרות שאמרתי לה שידוע לי שההנחיות שונו ומעכשיו אין צורך בלקיחה. האם המינון שהיא רשמה הוא נמוך מהמקובל?האם יש כאן רק אלמנט של כיסוי? תודה

21/08/2007 | 23:30 | מאת:

ההנחיות באמת שונו ולפי ההנחיות החדשות אין צורך ב NVP ו MR לקחת אנטיביוטיקה למניעה. זאת בהנחה שלא היה זיהום לבבי קודם ואין מןמי לב מולדים תודה