כאב בחזה וביד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

03/08/2007 | 18:35 | מאת: אהרון

שלום. לאחרונה אני סובל ממיחושים באזור הלב, כמעט יום יומיים, אני בן 58 והופניתי לקרדיולוג. מתווסף כאב שורף ביד בקפול (הצד הפנימי של המרפק). האם יש תופעה כזאת? האם יש קשר? אודה על תשובתך. אהרון

21/08/2007 | 23:13 | מאת:

הכאב השורף במפרק המרפק אינו אופייני אבל יש שונוצ אישית בתחושות הנובעות מבעיות לב. אם המיחושים בחזה וביד מופיעים ביחד בשמן מאמץ, חולפים במנוחה או לאחר נטילת קורדיל הרי הם קשורים. כדאי להמתין לביצוע הבירור הקרדיאלי תודה