בדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

23/07/2007 | 21:49 | מאת: קרלוס

שלום ד"ר: ברצוני לדעת מה קורה האם בזמן בדיקת ההולטר, הניבדק עולה או יורד במדריגות, או רץ, או כל דבר אחר אשר יכול להשפיע ולשבש תוצאות. האם במיקרה שכזה הינו מקבלים תוצאות לא מדויקות או נכונות? איך אפשר לדעת במדויק מה מצבו של הניבדק? תודה מראש קרלוס, אבא מודאג

24/07/2007 | 23:17 | מאת:

בזמן ההולטר יש לקיים פעילות שגרתית למעט זאת שתפגע בחיבור של האלקטרודות ללב (מאמץ עם הזעה, מקלחת). אין כל בעיה לעלות מדרגות, ללכת וכו...להפך, רצוי שההולטר יקליט את פעילות הלב בזמן חיי יום יום ולא רק במנוחה תודה