מהם הסימנים להתקף לב?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

22/07/2007 | 13:06 | מאת: מרים

שלום, לאחרונה בעלי סובל מכל מיני תופעות מפחידות, בעיקר בלילה. אני פוחדת שהוא חוטף התקף לב. רציתי לשאול האם יש סימנים מדויקים להתקף לב? כל אחד אומר לי משהו אחר. האם יכול להיות שיש לו את הסימנים של התקף לב, אבל הוא לא חוטף התקף לב? תודה.

24/07/2007 | 23:14 | מאת:

אם התופעות חוזרות כל לילה הרי שלא מדובר בהתקף לב. באופן כללי התקף לב מתאפיין בהופעת כאב בחזה, כתפיים, רום הבטן עם או בלי הקרנה ליד, מלווה לרוב בהזעה, חולשה ובחילות תודה

02/09/2007 | 12:52 | מאת: דניאלה רוזן

מרים, המצב שאת מתארת הוא בדיוק מה שאני ובעלי חווינו לפני כשנה. לאחר הרבה לבטים החלטנו לעשות מנוי לאחת מחברות הטלרפואה. היתרון הגדול הוא שאם יש חשש להתקף לב, אנו יכולים לבדוק זאת בעצמנו בתוך שניות ספורות. עד היום, ברוך השם, כל ההאזעקות היו שווא, ויכולנו לחזור לשגרת היום מהר מאוד. אני לא רוצה להמליץ לך על חברה מסוימת, אך רק אומר לך שמניסיוני, וממה ששממעתי מאחרים, בכל מה שקשור לבריאות לא הזול הוא בסוף הכי יקר. אל תקחו סיכוני מיותרים.