התקפי דופק מהיר וחולשה קיצונית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

18/07/2007 | 20:26 | מאת: gil

בשלושה חודשים אחרונים התחלתי לסבול מהתקפי דופק מהיר ולאחרונה מחולשה קיצונית, אפ]יזודות שנמשכות מס' דקות ונעלמות. כל בדיקות המעבדה כולל בלוטת התריס תקינות. בארגומטריה הגעתי ל- 17 מטס ולהבנתי היא הייתה תקינה לחלוטין[ נערכה לפני כחודש וחצי] הנני בן 33 עובד בעבודה אינטנסבית ורבת שעות כ- 12 שעות האם יש מקום לחשד לבעיה לבבית ואיזו בדיקות כדאי לעשות בכדי לשלול בעיה כזו , אני מתאמן 3 פעמים בשבוע [ ריצה של כ- 3.5-4 ק"מ ]

24/07/2007 | 23:00 | מאת:

יש צורך לשלול ארועים של דופק לא סדיר (הםרעת קצב). כדאי לבצע ניטור אק"ג במשך 24 שעות (הולטר) תודה