קושי בנשימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

06/07/2007 | 15:14 | מאת: גאיה

שלום ד"ר, אני סובלת מצניחת מסתם מטראלי ולעיתים רואים באקו גם MR מינימלי,כעשרה ימים לפני מחזור אני מרגישה קושי בנשימה ותחושת מלאות ,לכל זה מלווה חוסר תאבון . האם יש קשר בין הממצא הלבבי לקושי בנשימה שמופיע על רקע מחזור ,האם זה קשור למחזור הדם הכללי ?לאי ספיקה לבבית?למי לגשת? תודה

08/07/2007 | 23:34 | מאת:

צניחת מסתם עם אי דליפה מינמלית לא משפיעה על זרימת דם ואינה גורמת לקשיי נשימה. קרוב לוושאי שההרגשה שלך לא קשורה ללב אבל כדאי לבדוק האם הדופק סדיר סביב המחזור כי לעיתים יש הפרעות קצב המתגברות סביב המחזור תודה