אקו+מיפוי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

05/07/2007 | 20:48 | מאת: גורג

לפרופסור פוקס שלום אני בן 53 חולה IGA נפרופטי שנים רבות מטופל ביתר לחץ דם בתרופות שונות. באקו לב אחרון שעשו לי התוצאות הן: עליה שמאלית מוגדלת, היפר טרופיה קונצנטרית קלה הפרעה תיאסטולית דרגה 2 תבנית זרימה מיטראלית פסאודנורמלית. LVESD 3.1 LVEDD 5.3 1.2 IVS 1.1 LVPW 4.4 LA LA AREA 25 %FS 41.5 AO ROOT 3.2 כמו כן במיפוי שביצעו בי, קליטה מיקרודיאלית תקינה והמוגנית בכל האזורים פרט לפגם מילוי קטן, עם REVERSE REDISTRIBUTIONבאזור אנפריורי אמצעי דיסטלי עם תנועתיות תקינה ב-GATED SPECT הנובע קרוב לוודי מארטפקת של אטנואציה. לסיכום תגובה קלינית במאמץ קוצר נשימה משמעותי תגובה אלקטרוקדיוגרפי במאמץ שלילית מיפוי תליום שלילי לאסכמה. אודה לך על הסבר לגבי התוצאות.

08/07/2007 | 23:26 | מאת:

האקו מלמד על הפרעה בהתרפות הלב, קרוב לוודאי משנית להשפעת יל"ד על הלב. אין בעיה בהתכווצות הלב. המפוי לב מלמד על זרימת דם תקינה לכל אזורי הלב. תודה