תוצאות בדיקת אקו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

29/06/2007 | 18:34 | מאת: דנית

שלום פרופ' פוקס. אני בת 35. תוצאות בדיקת אקו שביצעתי היו תקינות למעט "בדופלר תבנית מילוי מתאימה להפרעה קלה ברלקסציה של חדר שמאל". מה המשמעות? האם יש טיפול? אציין כי אני מרגישה לאחרונה לעיתים כאבים קלים/לחצים קלים באזור הלב (ללא קשר למאמץ). האם יש קשר לתוצאות הבדיקה? יצויין כי לפני שנה ביצעתי בדיקת אקו אשר היתה תקינה לחלוטין. ילדתי לפני 3 חודשים, האם יכול להיות לכך קשר לתוצאות הבדיקה? אודה מאוד על התשובה.

30/06/2007 | 23:58 | מאת:

לאור העובדה שאקו לפני שנה היה תקין הרי הממצא של הפרעה קלה ברילקסציה קרוב לוודאי משני לשנויים הפזיולוגיים שיש בזמן ההריון ושחלקם יכול להמשך שבועות לאחר הלידה. כדאי לבצע אקו מעקב בעוד 3-4 חודשים. תודה