בדיקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

24/06/2007 | 20:56 | מאת: שרונה

קצב סינוס מהירות מינימלית: 53 מהירות מקסימאילית: 125 מהירות ממוצעת: 77 הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפה VPC בודד. הפרעות קצב חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 8 APC'S במשך הבדיקה . הפרעות הולכה: נצפו גלי P משונצים. פעילות קוצב: שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו. תלונות הנבדק: לא צוינו. מה המשמעות של הבדיקות הנל?

30/06/2007 | 22:33 | מאת:

בדיקת ההולטר תקינה. גלי P משונצים אינם מהווים בעיית הולכה. כדאי לבצע אק"ג רגיל לבדיקת הגלים החשמליים השונים תודה