פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

06/06/2007 | 00:52 | מאת: היאלי

שלום! לגבי פעימות יתר: זה מרגיש כמו התכווצות בשריר הלב, לפעמים זה בא פעם אחת, לפעמים פעמיים, לעיתים רחוקות גם כ-10-12 פעמים. שאלתי היא - האם קיים גם טיפול תרופתי בפעימות היתר, או שהטיפול היחיד זה אובלציה (צריבה)? לגבי דופק מהיר: זה התחיל לפני כ-15 שנה כשסבלתי מיתר פילות של בלוטת התריס ומאז הבדיקות הדו-שנתיות של TSH וכדומה יוצאות תקינות לחלוטין. למרות זאת הרופא טוען שהיה כדאי ליטול בכל זאת כמות קטנה של מרקפטיזול, העשוי להאט את קצב הלב. בתודה רבה מראש! היאלי

08/06/2007 | 13:36 | מאת:

אנו נמנעים מטיפול בפעימות מוקדמות אלא אם הם גורמות לפגיעה ממשית באיכות החיים. הטיפול הוא תרופתי ולא מבצעים אבלציה לפעימות מוקדמות תודה

08/06/2007 | 13:37 | מאת:

אנו נמנעים מטיפול בפעימות מוקדמות אלא אם הם גורמות לפגיעה ממשית באיכות החיים. הטיפול הוא תרופתי ולא מבצעים אבלציה לפעימות מוקדמות תודה