זילזול מהלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

25/05/2007 | 17:32 | מאת: אנונימי-דעתי האישית

למנהלי הפורום,אנו "כואבי הלב"מעלים את מכאובינו בתמימות אך ברצון כן לקבל תשובות לתחלואים המטרידים כל כך, אנא בדקו קצב מתן התשובות שלעניות דעתי גובלת בזילזול,יתכן והמסקנה מכך הוא לסגור האתר ובלבד לא לשבור לבבות נוספים. הערה-דעתי מתבססת על קצב התשובות בנושאים רפואיים אחרים. תודה על תשומת הלב........

26/05/2007 | 18:20 | מאת: מזדהה

לאנונימי שלום מסכימה עם כל מילה. אני כבר הגבתי אבל להנהלת האתר וכך אני מציעה לך לעשות. בריאות טובה

27/05/2007 | 07:45 | מאת: רונן

חברה' קצת בפרופורציה. בסה"כ מקבלים תשובות אומנם בקיצור אבל תשובות לבעיה המרכזית לפחות של הפציינט. אומנם אחת לכמה שבועות , כך שמי שלא נאה לו שלא יכנס לאתר. מי שרוצה לקבל תשובה לבעיה מציקה אך לא מאוד דחופה, יקבל אותה. בסה"כ מקבלים כאן יעוץ ותשובות לבעיות קרדיולוגיות מקרדיולוג בכיר ובחינם, כך שלאט לכם. אם אתם רוצים לילל תעשו את זה רק אנא מכם, תזכרו : חתולים מיללים הרבה יותר טוב מכם. גם דברי אלו הם ממש בחינם.