דפיקות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

16/05/2007 | 17:29 | מאת: מור

שלום.. בזמן האחרון קורא לי דבר ממש מוזר. שאני יובשת ונחה (לא אחרי מאמץ), אני מסתכלת על החזה שלי ואני רואה את כל האזור הזה(שליד הלב) זז לפי דפיקות הלב. לפעמים גם אני מסתכלת על הרגליים שלי והם פשוט קופצות לפי הדופק!!!! לפני חודש ביצעתי אקג בעקבות דופק גבוה(145) ובדיקת דם לבלוטת התריס והן יצאו תקינות.. מה זה יכול להיות?? תודה רבה...

27/05/2007 | 23:27 | מאת:

בעת מאמץ יש עליה רבה בהתכווצות הלב ובזרימת בדם בגוף ולכן ניתן לראות "השפעה" של פעימות לב חזקות אילו כפי שאת מתארת. במקרה שהנ"ל מןפיע במנוחה ניתן לבדוק סיבות אחרות להגברת עוצמת הפעימות. ממליץ לשקול בדיקת ספירת דם, תפקוד בלוטת התריס וכן אקו לב תודה

09/12/2007 | 12:28 | מאת: שובל

מור תאשרי אותי אני צריכה להגיד לך משהו