TSH 60 ונורמיטן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

14/05/2007 | 18:30 | מאת: דני

אני מקבל נורמיטן 50 ללחץ דם עם אוד כדורים אנלדקס נורוסק אני בלי בלוטת התריס בגלל פפילר קרצינמה בבדיקה מעקב לסרטן אני צריך לעבור מפוי כל גופי ולצורך כך אני הפסקתי לקחת את אלטרקסיןלמשך 25 יום כדי שTSH יעלה לרמות של 60 לצורך הבדיקה יש לזה תןפעות לואי בין היתר דופק נמוך אני פוחד שלזה נוסף הנורמיטן שאני לוקח ואני יכול להגיע לדופק מסוכן היום לאחר 14 יום יש לי דופק 50 בדרך כלל 64 יש אפשרות שאני ירד ל25 בנורמיטן? כמה זמן לוקח לגוף להגיב הרופא שלי לא זמין השמח לקבל תשובה

27/05/2007 | 22:55 | מאת:

ההיתי יורד לחצי מינון של נורמיטן ועוקב אחר ל"ד ודופק. עליה חזרה במינון תעשה בהתאם לאיזון ע"י האלתירוקסין תודה