קוצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

09/05/2007 | 22:47 | מאת: עליזה

שלום דוקטור זה שוב אני בקשר להחלפת קוצב, קבעו לי תור להחלפת קוצב ובאמת נאמר לי שסוג האלקטרודות לא נירשמו בשום מקום , נאמר לי "אל תידאגי הרופא זוכר את המיקרה שלך " האם אני אמורה להיות שקטה ולהאמין שהרופא זוכר איזה סוג של אלקטרודות הוא חיבר לפני 8 שנים? תודה עליזה

27/05/2007 | 22:28 | מאת:

קשה לי להעריך מה הרופא המטפל זוכר אבל יתכן שבאותה תקופה בבית החולים שבו בצעת את הפרןצדורה השתמשו בסוג אחד של אלקטרודות. לדעתי כדאי לבדוק מה יש בתיק מרפאת הקוצבים...יתכן ושם יהיה רישום תודה