שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

25/04/2007 | 19:58 | מאת: לימור

שלום שמואל, אבי לאחר 2 צינטורים שנעשו לאחרונה וסובל כבר שבוע מסחרחורות ומתעייף לאחר מאמץ קל באופן יחסי, רופא המשפחה הפנה לבדיקת מאמץ ושם התבשר שיקבל תוצאות לאחר שבוע, דבר המעיד על פי ניסיונו על בדיקה שתקינה יחסית, האם יתכן כי יש קשר בין המקרים ואם לאו, מהי יכולות להיות הסיבות לכך, כדי לפנות למומחה המתאים. תודה, לימור

08/05/2007 | 23:20 | מאת:

כדאי לפנות לבדיקה ע"י רופא לב. הסיבות יכולות להיות לבביות אבל יש לשלול אנמיה (חוסר דם), תפקוד לב שנפגע והשפעת תרופות. חשוב גם לבדוק מה מצב העורקים שלא טופלו תודה