תחושה של דופק חזק ומהיר וסחרחורת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

25/04/2007 | 14:29 | מאת: יעל

שלום, בת 26, סובלת מצניחת מסתם קלה. לפני כשנתיים בשל חרדה מפני התקפי לב- בירור לבבי מלא( אקג, הולטר, אקו לב ובדיקת מאמץ)- תקין. לפני כשבוע- התחילה לי תחושה מטרידה של דפיקות לב מהירות וחזקות וסחרחורת שמלווה להם.זה בא והולך אך לא נעלם וזה מאוד מציק ומפריע. האם זה יכול להיות קשור לצניחת המסתם? האם זה סממן לבעייה בלב? האם לדעתך עלי להיבדק שוב? ( הבדיקות מלפני שנתיים). האם עליי להיות מודאגת? תודה.

08/05/2007 | 23:13 | מאת:

כדאי להבדק ולבצע הולטר בשאלה של הפרעה בקצב הלב. הנ"ל שכיח יותר במצב של צניחת מסתם מיטראלי תודה