סטנט קוריו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

23/04/2007 | 23:35 | מאת: קמי

שלום רב לאבי הוכנס לפני כחודש סטנט קוריו של חברת גנסיס במהלך ניסוי האם ידוע לכם מה יתרונותיו מסטנטים אחרים ?ומה קורה עם הצורך בלקיחת מדללי דם כרגע פלוויקס לחצי שנה האם לאחר זמן זה יצטרך לקחת מדללי דם ? ואם כן איזה?

07/05/2007 | 00:30 | מאת:

התומך הנ"ך מאוד גמיש ועוצב במיוחד לשאת תרופות. אין מידע השוואתי לגביו מול תומכנים משחררי תרופות אחרים. הסטנט הוא: pimecrolimus-eluting cobalt chromium coronary stent משך הפלביקס המומלץ כעת הוא 6 חודשים וכדאי להתייעץ עם הרופא שהשתיל את התומך לקראת סוף תקופה זו לגבי מידע והמלצות להשמך טיפול תודה