דפיקות לב חזקות מאוד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

23/04/2007 | 13:05 | מאת: אלדד

בן 18.5 לפני מספר שנים התחיל להיות לי דפיקות לב חזקות מאוד (ולפעמים כאבים ולחץ בחזה) אשר גרמו לי לירידה חדה בכושר הגופני שלי (לדוגמא הייתי רץ 2000 ב- 6.5 דקות והיום אני רץ ב-9 דקות). הרופא שלח אותי לעשות בדיקות אקו לב ואק"ג שהיו תקינות.הייתי אמור לעשות בדיקת מאמץ אבל התגייסתי לצבא, ובצבא כאמור לוקח הרבה זמן עד שמחליטים מה לעשות לגביך. אני נמצא עכשיו ביחידה קרבית ורצים הרבה. יש להדגיש שאני לא נמצא בחרדה. רציתי לשאול ממה זה יכול לקרות? ומה צריך לעשות?

07/05/2007 | 00:23 | מאת:

דפיקות לב חזקות הם תחושה אישית שיכולה לנבוע מקצב לא סדיר, פעימות מוקדמות אך גם ממצבי התרגשות ולחץ. במידה ובאירועים נמשכים יש להפנות את תשומת הלב של רופא היחידה ולהתיעעץ עימו לגבי השלמת הבדיקות הלבביות (יש מרפאת מומחים למחלות לב) כולל הולטר לב תודה