תוספת חומצה פולית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

23/04/2007 | 11:21 | מאת: אילן

אני בן57.עברתי לפני 12 שנים אוטם שריר הלב.כולסטרול כללי 168, HDL33, LDL104 נוטל את התרופות:סימוביל 10,נורמיטן25 ,איזיטרול 10. האם אתה ממליץ להוסיף חומצה פולית ואם כן באיזה מינון.(קראתי שזה מוריד את רמת ההומוציסטאין בדם).האם עלי לבדוק את רמת ההומוציסטאין שלי?

28/04/2007 | 11:48 | מאת:

1. יש חשיבות רבה להורדת ה LDL שלך לרמה נמוכה מ 70 מ"ג%. ממליץ מאוד לעלות בהקדם במינון הסימוביל (המינון שאתה מקבל כעת הוא מינמלי). 2. יש חשיבות רבה להוספת אספירין 3. בעקבות המידע הקיים כיום אין משמעות להורדת הומוציסטאין ולכן איני ממליץ לקחת ח.פולית. תודה