צניחת מסתם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

10/04/2007 | 19:23 | מאת: st

עשיתי היום אקו לב וכנאה יש לי צניחת מסתם עדיין לא הלכתי לפענוח אצל הרופא אך אינני יודעת מה זו התופעה הזו האם זו מחלה ? יש לי כאבים קלים יחסית במהלך היום , האם זה נחשב מסוכן? אשמח אם תוכלו להסביר לי בקצרה על המושג הזה כי אני ממש לחוצה

20/04/2007 | 18:10 | מאת:

צניחת מסתם מיטראלי היא בעיה שכיחה המתאפיינת הכך שאחד אן שני עלי המסתם המיטראלי, שהוא המסתם המפריד בין עליה וחדר שמאל אינו נסגר כיאות. כמו דלת שבעת סגירתה עוברת את קו המפתן. בד"כ הבעיה קלה ואינה מצריכה כל טיפול אבל חשוב לחכות לתוצאת האקו המפורטת על מנת להדריכך. תודה

30/08/2007 | 13:31 | מאת: אפרת

האם פעילות גופנית עלולה להיות מסוכנת למי שסובל מצניחת מסתם?